סלמון בתנור עם עישבי תיבול הינה מנה עשירה בחלבון ואומגה 3 מכיל ויטמינים וברזל מנה בריאה ומזינה
מצרכים:
- נתח סלמון.
- עשבי תיבול קצוצים לפי הטעם (פטרוזליה ,כוסברה, שמיר).
- חצי לימון.
- שמן זית.
- פלפל גרוס.
- מלח.
הכנה:
- מניחים נייר אלומיניום ועליו נייר אפיה.
- מערבבים את השמן עם מלח ופלפל.
- מניחים את הנתח על הנייר אפיה שופכים עליו את השמן עם התיבול.
- מלמעלה מניחים את עישבי התיבול וסוחטים את החצי לימון מלמעלה ועוטפים את הנתח עם הנייר אפיה והנייר אלומיניום.
- מכניסים לתנור על חום 180 ל20 דקות.