לחם טחינה

מתכון ללחם טחינה ללא גלוטן, מותאם למעי רגיש, רגישים לחיטה וצליאקים

מצרכים (2 תבניות אינגליש קייק)

16 כפות טחינה גולמית משומשום מלאה

9 ביצים

1 כפית סודה לשתייה

כף וחצי סילאן

ספרי שמן לתבניות

ניתן להוסיף לבלילה :

  • חופן אגוזי מלך קצוצים, זרעי צ'יה, גרעיני חמנייה
  • רבע כוס זיתים ירוקים טבעות + רבע כוס זיתים שחורים טבעות
  • עגבניות מיובשות בשמן זית עלי בזיליקום
  • בצל מוקפץ קלות במעט שמן זית

אופן הכנת הלחם 

  1. לחמם את התנור ל180 מעלות.
  2. בקערה רחבה מערבבים את כל המצרכים ללחם עד קבלת תערובת אחידה.
  3. מרססים 2 תבניות אינגליש קייק בספרי שמן.
  4. מחלקים את הבלילה ל2 התבניות באופן שווה.
  5. מוסיפים את התוספות הרצויות (לא חובה).
  6. מכניסים לתנור ל15 דקות .
  7. מכסים בנייר אלומיניום לעוד חצי שעה.
  8. לאחר התקררות פורסים את הלחם.
  9. ניתן להקפיא.

בתאבון !!


לתגובות או שאלות:

מתכונים נוספים

מעי רגיש

ע. בן 28, הגיע אלי עם קושי רב לקום בבוקר ועייפות גדולה לאחר אכילת ארוחת צהריים, בנוסף פעם בשבועיים ללא

קרא עוד »