דייסות מומלצות לאנשים רגישים לגלוטן או חולי צליאק וכמו כן לבעלי מעי רגיש
דייסת אורז
- 5 כוסות מים (אפשר להחליף 2 כוסות עם חלב שקדים או שיבולת שועל).
- כוס אורז.
הכנה:
- להביא לרתיחה להנמיך את האש.
- לבשל חצי שעה על אש נמוכה לערבב מידי פעם.
- לחלק למנות ולשמור במקרר.
דייסת שיבולת שועל
2/3 כוס שיבולת שועל על כוס נוזל חלב שקדים / מים, לחמם את הנוזל ולהוסיף את השיבולת לערבב עד הסמכה.
אפשר להוסיף מלמעלה פירות יער בננה שקדים /כפית קינמון עם תפוח.
אפשרויות להוספה
כפית של קקאו גולמי ובננה.
כפית של מייפל פירות יער.
בננה אוכמניות כפית מייפל.
קינמון כפית של מייפל.